Annons

Persbrandt spelar i "Eurovision"-komedi

Mikael Persbrandt gör en av rollerna i Netflix-filmen "Eurovision song contest: The story of Fire Saga".
Film • Publicerad 11 juni 2020
Mikael Persbrandt som Victor Karlsson och Will Ferrell som Lars Erickssong i "Eurovision song contest: The story of Fire Saga".
Mikael Persbrandt som Victor Karlsson och Will Ferrell som Lars Erickssong i "Eurovision song contest: The story of Fire Saga".Foto: Aidan Monaghan/NETFLIX

När filmen "Eurovision song contest: The story of Fire Saga" har premiär på Netflix den 26 juni kommer ett, för de flesta, bekant ansikte att synas jämte huvudrollsinnehavarna Will Ferrell och Rachel McAdams: Mikael Persbrandt.

Den svenske skådespelaren gör rollen som Victor Karlsson, chef för den isländska centralbanken.

Annons

"Det är en stor glädje att få ansluta till den fantastiska ensemblen för att spela den vidrige Viktor Karlsson i denna saga om det fantastiska Eurovision-universumet", säger Persbrandt i ett pressmeddelande.

Ferrell och McAdams spelar de isländska artisterna Lars Erickssong och Sigrit Ericksdottir vars mål är att kamma hem segern i Eurovision Song Contest. Den forne James Bond-skådespelaren Pierce Brosnan och Dan Stevens ("Downton Abbey") har också roller i filmen, som regisseras av David Dobkin ("Wedding crashers", "Shanghai knights").

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons