Annons

Roxy Music återförenas

Nöje • Publicerad 29 januari 2001

1970-talets stora rockgrupp Roxy Music har ombildats för en ny världsturné, 18 år efter att gruppen splittrades, skriver brittiska Sunday Times. Tre av gruppens fyra ursprungliga medlemmar har undertecknat en överenskommelse om att genomföra 50 konserter världen runt, inklusive sångaren Bryan Ferry, 55 år. De två andra är gitarristen Phil Manzanera, och saxofonisten Andy Mackay.

Gruppens grundare Brian Eno kommer inte att delta i världsturnén, som väntas gå till Europa, USA, Australien och Japan. TT-REUTERS

Annons

Nanne har segerchans i England. Nanne Grönwall har bara tre konkurrenter kvar i kampen om att få representera England i årets Melodifestival. Efter en första uttagningsomgång som nu är klar finns Nannes låt med bland de fyra som går vidare.

Englands bidrag har under den senaste veckan spelas flitigt i radio. När radiolyssnarna under helgen ficka ringa in sina röster höll sig Nanne Grönvall med god marginal kvar i uttagningstävlingen. PM

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons