Annons

Så blir årets "Så mycket bättre"

Benjamin Ingrosso, Markus Krunegård, Helen Sjöholm och Lisa Nilsson medverkar i årets omgång av "Så mycket bättre". Plura Jonsson är en av artisterna som återkommer till programmet.
Tv • Publicerad 11 maj 2020
Helen Sjöholm.
Helen Sjöholm.Foto: Janerik Henriksson/TT

I juni drar inspelningen av "Så mycket bättre" igång, traditionsenligt med pensionatet Grå Gåsen på Gotland som bas. Plura Jonsson, som var med redan i premiäromgången 2010 ser fram emot att få vara med igen, trots att han tillhör en riskgrupp på grund av sin ålder.

– Jaha, då var det dags igen då att skämma ut sig eller nåt, nej jag vet inte. Jag har suttit i isolering ute på landet sedan i januari, så det blir intressant att se hur det ska gå till. Jag antar att de har läkare med, sa han på länk till "Nyhetsmorgon" på måndagsmorgonen.

Annons

Han minns sin medverkan i programmet som "kul och jobbig".

– När jag var med första gången var det ett helt nytt koncept och jag tror de har styrt upp det bättre nu, så att middagen inte börjar klockan elva på kvällen och sånt.

Exakt vilka åtgärder som produktionen kommer att vidta för att anpassa sig till coronasituationen ska man återkomma till.

Med i gänget i år är också Helen Sjöholm, som i en videohälsning berättar att hon ser fram emot att vara med.

– Det känns otroligt kul och spännande. Jag är ingen låtskrivare men jag ser emot att höra andra tolka sånger som jag har gjort genom åren och inte minst att få göra egna tolkningar av andras sånger.

I "Nyhetsmorgon" presenterades även ytterligare fyra artister som ska vara med i programmet: Benjamin Ingrosso, Markus Krunegård och Lisa Nilsson (som även medverkade i den sjätte säsongen 2015) samt Ana Diaz, som besökte studion.

Hon har skrivit låtar till artister som Britney Spears, David Guetta och Jennifer Lopez och har nu slagit igenom själv som artist. Ana Diaz berättade att hon tar sig an uppgiften med stor nervositet.

– Det är lite nervöst, såna här sammanhang i och med att det är en stor produktion och jag inte är supervan vid det. Men jag tyckte att det lät så spännande. Saker som jag blir rädd för är jag intresserad av, säger Ana Diaz.

Ytterligare artister till årets "Så mycket bättre" ska presenteras eftermiddag i TV4.

Benjamin Ingrosso.
Benjamin Ingrosso.Foto: Christine Olsson/TT
Fakta

De medverkar i ”Så mycket bättre”

Benjamin Ingrosso

Lisa Nilsson

Markus Krunegård

Ana Diaz

Plura Jonsson

Helen Sjöholm

Fotnot: Ytterligare artister tillkommer.

Miranda Sigander/TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons