Annons

Så mycket kärlek!

- Can you see me? Can you hear me? Ja hur kan man låta bli att se och höra Mike “the Streets” Skinner när han fullkomligt lyser av energi, glädje och karisma.
Nöje • Publicerad 5 juli 2008
Mike “the Streets” Skinner. Bild: Tom Wall
Mike “the Streets” Skinner. Bild: Tom WallFoto: 

Jag sitter ner med upp mot 50 000 andra framför den orangeascenen och tittar mig förundrat omkring. Hur kan en man få så många människor att sätta sig ner, ta av sig tröjan och krama om en främling i närheten? Det är ren magi som upplevs. The Streets förmedlar ren kärlek och pratar konstant med publiken som skrattar, ler, gråter. Allt på samma gång!

Ett hav av tändare viftar i takt till singeln Dry your Eyes och hela festivalen hoppar runt viftandes med tröjor i handen till extranumret Never went to Church. Jag sviker mina rockgener och förklarar the Streets spelning som en av de bästa jag någonsin skådat.

Annons

- I love you Roskilde, not the American "I love you" bullshit way, I really love you guys.

Roskilde älskar dig med Mike.

Fredrick Lewandowski
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons