Annons

"Seinfeld"-gänget återförenas

Det har gått elva år, men nu återförenas Jerry Seinfeld med sina gamla kollegor från den populära 90-talsserien "Seinfeld". Tillsammans med Michael Richards, Julia Louis-Dreyfus och Jason Alexander medverkar Jerry i "Seinfeld"-skaparen Larry Davids nya serie "Curb your enthusiasm"
Nöje • Publicerad 4 augusti 2009
"Seinfeld"-gänget är tillbaka efter elva år. Bild:AP Photo/National Broadcasting Co
"Seinfeld"-gänget är tillbaka efter elva år. Bild:AP Photo/National Broadcasting CoFoto: 

Serien, vars svenska titel är "Simma lugnt, Larry!", är inne på sin sjunde säsong och Jerry, Elaine, Kramer och George kommer att dyka upp i de sista avsnittet, rapporterar New York Post.

Skådespelarna kommer att spela sig själva när de förbereder sig inför ett inspelningarna av ett fiktivt avsnitt av "Seinfeld". Tittarna kommer att känna igen miljöer som Jerrys lägenhet och fiket på hörnet. Dessutom kommer skådespelarna Wayne Knight och Estelle Harris, som spelade Newman och Georges mamma i "Seinfeld", också att medverka. (TT Spektra)

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons