Annons

Sickan har en plan för Kristianstad

Nöje • Publicerad 22 januari 2004

Sickan kommer till Kristianstad. Och han har en plan.

Eller rättare sagt; Svenska Bio och Burger King står för planen. Sickan fixar kuppen. Vad det handlar om är en tävling på lördag eftermiddag. För Svenska Bio som driver Kosmorama gör gemensam sak med hamburgerjätten och presenterar en tävling med Conrad Cronheim – filmens Sickan – som enväldig domare. Det handlar om att klä ut sig – till Sickan, Vanheden, Dynamit-Harry eller Doris. Och de hundra första besökarna som dyker upp i snygg utstyrsel vinner.

Annons

Burger Kings Bertil Nilsson berättar:

– Sickan kommer att röra sig bland publiken och det är han som utser vinnare. I potten finns biobiljetter och – förstås – ett skrovmål, som Dynamit-Harry skulle ha sagt.

Lilla Jönssonligan på kollo har premiär redan i kväll. Sickan kommer till Kristianstad i morgon och finns på Kosmorama mellan klockan 13 och 14. Därpå följer eftermiddagsvisning i salong 1.

Anders Mårtensson

KRISTIANSTAD FILM
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons