Annons

Spielberg filmar med Michalkov

Nöje • Publicerad 5 januari 2001

Ryske regissören Nikita Michalkov kommer att ta hjälp av Steven Spielberg för att göra en uppföljare till Oscarsbelönade Brända av solen.

– Jag vill göra Brända av Solen 2 till en stor film om det stora fosterländska kriget, sade Michalkov i en intervju med den ryska tv-kanalen.

Annons

Brända av solen, som handlar om en officer och revolutionshjälte som hamnar i onåd hos Sovjetmakten under 1930-talets repressionsår, fick en Oscar som bästa utländska film 1995. Uppföljaren ska handla om officerens dotter som tjänstgör som sjuksköterska under andra världskriget. TT

Axl Rose på scenen igen. Guns N´ Roses är tillbaka. Tidigt på nyårsdagens morgon spelade hårdrocksbandet på House of blues i Las Vegas. Det var den första spelningen på mer än sju år. ”Det lät som om Axl Rose aldrig hade tagit paus”, skrev Los Angeles Times recensent efteråt. Publiken fick höra både nya låtar och klassiker när spelningen äntligen drog igång klockan fyra på morgonen. PM

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons