Annons

Summerburst satsar på att hållas i september

Festivalen Summerburst meddelar att man satsar fullt ut på ett genomförande 2021, givet att Sverige når nivå fyra eller högre i regeringens öppningsplan.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Musik • Publicerad 7 juni 2021
Musikfestivalen Summerburst ser ut att bli av på Ullevi i början av september
Musikfestivalen Summerburst ser ut att bli av på Ullevi i början av septemberFoto: Björn Larsson Rosvall/TT

Om Summerburst kan genomföras i sommar blir festivalen det första stora svenska musikevenemanget att kunna genomföras sedan nedstängningen i mars 2020.

"Vi har förberett och jobbat med planering för evenemang i över ett år med ytor, publikflöden och tekniska lösningar. Trygghet i alla former för våra besökare är vår absoluta prioritet och vi kommer naturligtvis följa de då rådande föreskrifterna. Om läget förändras och festivalen inte skulle kunna gå att genomföra får besökarna självklart överföra sina biljetter till nästa år eller få pengarna tillbaka", säger Anders Boström, festivalgeneral för Summerburst i ett pressmeddelande.

Annons

Klara för festivalen är sedan tidigare demonproducenten DJ Snake, Coone och Will Sparks. Den 10 juni presenteras fler artister.

Summerburst planeras äga rum på Ullevi 3–4 september.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons