Annons

The Who ger upp skivkarriären

Det legendariska engelska rockbandet The Who börjar närma sig vägs ände – åtminstone vad gäller skivutgivningen. I sin blogg berättar gitarristen Pete Townsend, 63 år, att han tvekar över förmågan att skriva nya låtar till gruppen.
Nöje • Publicerad 11 juli 2008
The Whos sångare Roger Daltrey. Bild: Scanpix
The Whos sångare Roger Daltrey. Bild: ScanpixFoto: 

Sångaren Roger Daltrey är inne på liknande tankebanor och uttrycker osäkerhet inför bandets framtid i en intervju med Rolling Stone.

- Jag tycker att vi har gjort tillräckligt redan. Det vore toppen att ha något nytt material på gång men egentligen spelar det ingen roll, säger Roger Daltrey.

Annons

Däremot utesluter inte Roger Daltrey att The Who kommer att fortsätta att turnera - med viss tvekan dock.

- Ingen spelar vår musik bättre än vi själva. Jag skulle vilja göra "Quadrophenia"-turnén igen. Det finns så mycket vi kan göra men turnélivet sliter hårt, säger The Whos 64-årige sångare, mannen som en gång sjöng "Hope I die before I get old" i bandets genombrottslåt "My generation". (TT Spektra)

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons