Annons
Nyheter

Alla anhållna släpps efter bråket i Alingsås

Brott • Publicerad 8 juli 2020
Samtliga sex män, i 20- till 30-årsåldern, som anhölls efter bråket i Alingsås i helgen, har försatts på fri fot. Aekivbild.
Samtliga sex män, i 20- till 30-årsåldern, som anhölls efter bråket i Alingsås i helgen, har försatts på fri fot. Aekivbild.Foto: Claudio Bresciani / TT

Samtliga sex män, i 20- till 30-årsåldern, som anhölls efter bråket i Alingsås i helgen, har försatts på fri fot. Åklagaren konstaterar att det saknas förutsättningar att begära de anhållna häktade.

Under söndagskvällen larmades polisen till ett storbråk i centrala Alingsås. Två personer skadades allvarligt efter att ha blivit påkörda av en bil. Totalt var 10–15 personer inblandade i bråket och alla är kända av polisen sedan tidigare, bland annat för narkotikaförsäljning i området.

Annons

– Utredningens fortsatta inriktning är att hitta föraren till fordonet som användes vid påkörningen, säger Mats Axelsson, kriminalkommissarie på utredningssektionen polisområde Älvsborg till Alingsås tidning.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons