Annons
Nyheter

Ambulanspersonal hjälpte misshandlad – attackerades

Ambulanspersonal som ingrep efter en misshandel i Malmö blev själva offer för en misshandel när en av gärningsmännen återvände till platsen.
Malmö • Publicerad 31 augusti 2016

Enligt Sydsvenskan inträffade händelsen vid åttatiden på tisdagskvällen vid Munkehättegatan i Malmö. Vittnen såg då en man i 50-årsåldern bli misshandlad med sparkar av ett gäng personer, som sedan försvann från platsen.

Flera personer kom fram för att hjälpa mannen, som var vid medvetande men hade blåmärke och jack i pannan, och inom kort anlände även ambulanspersonal.

Annons

Enligt ett vittne som Sydsvenskan pratat med sprang då en av gärningsmännen, en ung kille, fram med en cykel och kastade den på en av ambulansmännen så att denne föll ihop.

– Angreppet var chockartat. Det är fruktansvärt att ge sig på ambulanspersonal. Resten av människorna som bor i området blir drabbade om ambulanspersonalen blir rädda, säger vittnet till tidningen.

Fredrik Tano

Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons