Annons
Nyheter

Dödades med 66 knivhugg – nu åtalas två män

Brott • Publicerad 8 juni 2020
Två män åtalas vid Göteborgs tingsrätt misstänkta för mord och rån. En ung man hittades mördad utanför en förskola i Lövgärdet i norra Göteborg i december. Han hade dödats med 66 knivhugg. Arkivbild.
Två män åtalas vid Göteborgs tingsrätt misstänkta för mord och rån. En ung man hittades mördad utanför en förskola i Lövgärdet i norra Göteborg i december. Han hade dödats med 66 knivhugg. Arkivbild.Foto: Henrik Montgomery/TT

En ung man hittades mördad utanför en förskola i Lövgärdet i norra Göteborg i december. Han hade enligt åklagaren fått 66 knivhugg samt blivit sparkad och slagen, skriver Göteborgs-Posten.

Nu åtalas två män vid Göteborgs tingsrätt misstänkta för mord och rån.

Annons

Enligt åklagaren skulle de två köpa narkotika av mannen men de hade inte för avsikt att betala. Ett tumult uppstod som slutade i att den unga mannen låg död på marken.

En av de två åtalade medger att han utdelat knivhugg. De båda har kopplats till brottet bland annat genom en omfattande telefonanalys.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons