Annons
Nyheter

Döms efter inspelat hot under cannabisbråk

Brott • Publicerad 3 april 2023
En man i Västsverige döms till villkorlig dom och 14|400 kronor i böter för olaga hot, efter ett bråk med sin sambo. Arkivbild.
En man i Västsverige döms till villkorlig dom och 14|400 kronor i böter för olaga hot, efter ett bråk med sin sambo. Arkivbild.Foto: Henrik Montgomery/TT

En man i Västsverige döms till villkorlig dom och 14 400 kronor i böter för olaga hot, efter ett bråk med sin sambo, skriver TTELA.

Paret hade på nyårsafton 2021 kommit överens om att han skulle sluta med cannabis och hon med alkohol när det nya året påbörjades.

Annons

Men när mannen sedan upptäckte att sambon hade slängt hans cannabis blev han arg och hotade med att slå ihjäl henne. Polisen kallades till platsen med hjälp av ett tyst larm i parets bostad.

Genom det tysta larmet kunde även mannens hot spelas in. Mannen är sedan tidigare ostraffad och får därmed villkorlig dom.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons