Annons
Nyheter

En anhållen efter misstänkt mord i Kopparberg

Brott • Publicerad 5 januari 2022
Polisen utreder ett misstänkt mord i Kopparberg. Arkivbild.
Polisen utreder ett misstänkt mord i Kopparberg. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En person hittades död i Kopparberg i Ljusnarsbergs kommun på tisdagen. Larmet inkom strax efter 18-tiden på kvällen och personen ska ha hittats inomhus. I övrigt är polisen förtegen om omständigheterna kring det misstänkta mordet.

– Uppenbarligen finns det anledning att tro att den här personen har blivit bragt om livet, men exakt vad som ligger bakom det är inte några detaljer som jag har möjlighet att delge, säger polisens presstalesperson Gabriel Henning.

Annons

En person greps kort efter händelsen och har nu anhållits på sannolika skäl misstänkt för mord. Polisen kan inte gå in på vilken relation den anhållna personen har till brottsoffret.

– Vi får försöka kartlägga kartlägga personerna som är inblandande och vad de har haft för förehavande tidigare för att se om vi kan skapa oss någon bild över vad som har hänt, säger Gabriel Henning.

En brottsplatsundersökning och förhör med vittnen har genomförts.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons