Annons

Fallen ängel kvar på första plats

Film • Publicerad 1 september 2019
"Angel has fallen"-skådespelarna Gerard Butler och Morgan Freeman går hem hos de amerikanska biobesökarna. Pressbild.
"Angel has fallen"-skådespelarna Gerard Butler och Morgan Freeman går hem hos de amerikanska biobesökarna. Pressbild.Foto: Jack English/Lionsgate/AP

Actionrullen "Angel has fallen" biter sig fast i den nordamerikanska biotoppen för andra veckan i rad. Filmen spelade in 11,5 miljoner dollar under en, för USA, långsam biohelg, enligt .

Det fanns inga egentliga utmanare till den tredje filmen om Secret Service-agenten Mike Banning, spelad av Gerard Butler. De stora filmbolagen valde att inte lägga några storfilms-premiärer denna helg då amerikaner och kanadensare firat Labor Day, vilket de vanligtvis inte gör i biosalongen.

Annons

På andra plats kom komedin "Good boys" med 9 miljoner dollar i biljettintäkter. Disneys nyversion av "Lejonkungen" kom på tredje plats.

I Sverige gick "Angel has fallen" in på en tredje plats på biotoppen. Den hade premiär den 23 augusti.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons