Annons
Nyheter

Fyra misstänkta för mord – stor polisinsats

Brott • Publicerad 4 april 2022
I augusti i fjol hittades en man död på en åker utanför Enköping. Arkivbild.
I augusti i fjol hittades en man död på en åker utanför Enköping. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Fyra män är nu frihetsberövade misstänkta för att vara inblandade i ett mord utanför Enköping i fjol. Tre av dem har tidigare suttit häktade i utredningen, skriver Vestmanlands Läns Tidning.

Det var i augusti förra året som en ung man hittades död på en åker.

Annons

Tre män var häktade en kort tid i utredningen misstänkta för att vara inblandade i mordet. I februari häktades en annan man i sin frånvaro. Han har gripits i Nederländerna och förts till Sverige. En häktningsförhandling ska hållas mot mannen under tisdagen.

På måndagsmorgonen slog polisen till mot de tre män som tidigare varit häktade och de är nu anhållna igen. Vid tillslaget mot en av männen i Västerås hittades ett misstänkt farligt föremål i källaren och nationella bombskyddet tillkallades, skriver VLT.

Fastigheten utrymdes till stora delar. Vid 14-tiden meddelade polisen att föremålet var ofarligt och att de boende kunde återvända till sina bostäder.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons