Annons
Nyheter

Gyllene dildos värda flera hundratusen stulna

Målmedvetna tjuvar i spanska Sevilla bröt sig in i ett lager och stal sexleksaker värda hundratusentals kronor.
Företaget Dreamlove rapporterade på fredagen att åtta dildos, varav sex guldpläterade, stals från företagets högkvarter en mil utanför den andalusiska staden.
Spanien • Publicerad 3 februari 2023
Spanska polisen utreder ett inbrott mot ett dildolager. Arkivbild.
Spanska polisen utreder ett inbrott mot ett dildolager. Arkivbild.Foto: Paul White/AP/TT

Lyxleksakerna med guld är riktiga dyrgripar. Priset varierar beroende på storlek och funktioner, den dyraste är värd 182 000 kronor.

– De letade tills de hittade det säkrade området och hittade gulddildoarna samt en betydande summa kontanter, säger Idiared Aponte på Dreamlove.

Annons

Förutom de sex guldpläterade, stals även två dildos i rostfritt stål, värda uppemot 79 000 kronor, samt 283 000 kronor i kontanter.

Tre maskerade män har fångats på bild av övervakningskameror när de tog sig in i lagret med hjälp av både slägga och yxa. Men om de tror att de ska bli rika på kuppen får de nog tänka om, menar Aponte.

– Det här är lyxsexleksaker och är sällsynta på marknaden, jag tror inte att det kommer att vara så lätt för tjuvarna att sälja dem vidare, säger hon.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons