Annons
Nyheter

Knarkdömd: "Fick i mig kokainet via kyssar"

Knarkdom • Publicerad 11 mars 2022
Malmöbon hävdade att han fått i sig kokain via kyssar. Tingsrätten tror honom inte utan dömer honom för ringa narkotikabrott. Arkivfoto
Malmöbon hävdade att han fått i sig kokain via kyssar. Tingsrätten tror honom inte utan dömer honom för ringa narkotikabrott. ArkivfotoFoto: Andres Kudacki

Analysen av den 27-årige Malmöbons urin visade spår av kokain. Mannen hävdade dock att han inte medvetet hade intagit någon narkotika, utan förklarade kokainet med att han under den aktuella kvällen flertalet gånger hade kysst en kvinna som han antog hade tagit drogen.

Mannen förklarade att han hade sett henne gå till toaletten ihop med andra, vilket tydde på att hon intagit kokain och att det sedan överförts till honom via kyssarna. Han kände sig bedövad i munnen efter kyssarna, sade han.

Malmö tingsrätt bedömer dock att förklaringen är en "vag och långsökt" efterhandskonstruktion som inte förtjänar någon tilltro. Tingsrätten dömer honom därför för ringa narkotikabrott och straffet blir 1 500 kronor i böter, 800 kronor till brottsofferfonden och 1 089 kronor för provtagningen.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons