Annons
Nyheter

Kniv och cyklar spår efter Gislavedsmord

Brott • Publicerad 12 maj 2020
Polisen söker uppgifter om bland annat en kniv som hittats i samband med utredningen av ett mord i Gislaved i december 2019.
Polisen söker uppgifter om bland annat en kniv som hittats i samband med utredningen av ett mord i Gislaved i december 2019.Foto: Foto: Polisen

När de maskerade personerna kom in på restaurangen uppstod ett tumult som slutade med att en man i 60-årsåldern dödades.

Nu ber polisen om hjälp med att identifiera en kniv och två cyklar som kan ha samband med mordet, i Gislaved i mitten av december i fjol.

Annons

"Vi är mycket angelägna om att komma i kontakt med personer som kan veta mer om dessa föremål", säger Maria Blomkvist, utredningsledare vid enheten för grova brott, i ett pressmeddelande.

Hittills har omkring 450 förhör genomförts, men ingen har ännu gripits. Enligt polisen kan dock både den 28 centimeter långa kniven och de båda damcyklarna som hittats vara viktiga för utredningen.

"Cyklarna är anträffade efter händelsen längs flyktvägen i centrala Gislaved", säger Maria Blomkvist.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons