Annons
Nyheter

Kvinna anhållen efter misshandel i Borås

Brott • Publicerad 11 december 2020
En kvinna i 20-årsåldern vårdas på sjukhus efter att ha utsatts för grov misshandel av flera maskerade gärningsmän i Borås under natten. Arkivbild.
En kvinna i 20-årsåldern vårdas på sjukhus efter att ha utsatts för grov misshandel av flera maskerade gärningsmän i Borås under natten. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En kvinna i 20-årsåldern vårdas på sjukhus efter att ha utsatts för en grov misshandel av flera maskerade män i Borås under natten mot fredag.

En kvinna i 25-årsåldern har anhållits som misstänkt. Det finns en tidigare koppling mellan kvinnan och offret. Gärningsmännen anlände till platsen i en bil.

Annons

– Den anhållna kvinnan bedömer vi har koppling till bilen som hade kommit, säger polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler.

Det var tre kvinnor som promenerade tillsammans när en för dem okänd bil dök upp och flera män började jaga dem. Två av kvinnorna lyckades komma undan men den tredje kvinnan misshandlades svårt.

Den misshandlade kvinnan har fått lindriga skador och hennes tillstånd är stabilt, meddelar Södra Älvsborgs sjukhus i en kommuniké.

Hundpatrull har sökt i området och en första teknisk undersökning är gjord på platsen

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons