Annons

"Let's dance" tvingas pausa i flera veckor

Tv • Publicerad 1 april 2020
Årets "Let's dance"-gäng får vänta lite till på att få tävla i tv. Arkivbild.
Årets "Let's dance"-gäng får vänta lite till på att få tävla i tv. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

"Let's dance" fortsätter att ställa in, som en följd av coronapandemin. Hittills har bara ett ordinarie avsnitt av programmet sänts och nu meddelar TV4 att det inte blir något tävlande varken på fredag eller nästkommande vecka.

"Det här är helt rätt beslut. Vi hoppas att vi kan dra igång igen efter påsk och att vi då kan se fram emot en mer taggad säsong än någonsin", säger programledarna David Hellenius och Tilde de Paula Eby i ett gemensamt uttalande, rapporterar kvällstidningarna.

Annons

Istället ska TV4 sända repriser från 2015, då ”Let’s dance” firade 10-årsjubileum.

I den pågående ”Let's dance”-säsongen medverkar bland andra Penny Parnevik, John Lundvik, Alice Stenlöf och Jan Björklund. Två deltagare har lämnat tävlingen. Mikael ”Soldoktorn” Sandström hoppade av för att hjälpa till inom sjukvården och Siw Malmkvist, 83, fick inte vara med alls eftersom hon tillhör en riskgrupp.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons