Annons
Nyheter

Lindesberg avstängt efter cruising-träff

Brott • Publicerad 16 maj 2021
Centrala Lindesberg stängdes av. Arkivbild.
Centrala Lindesberg stängdes av. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

En större cruising-träff tvingade polisen att stänga av centrala Lindesberg under lördagskvällen och uppmana allmänheten att hålla sig borta från området.

Vid 22-tiden gick polisen ut på Instagram och meddelade: "Med anledning av den spontana 'Vårmönstringen' med cruisande fordon i Lindesberg har vi fått ett beslut om att stänga av centrala Lindesberg samt handelsplatsens parkering vid Mejk".

Annons

Polisen uppger för TT att det handlade om mellan 300 och 400 bilar och att avspärrningarna antagligen kommer att gälla natten ut.

– Man häver givetvis avspärrningarna så fort det går, det är ju ingenting som ska var kvar. Det är ju bara för att förhindra de här som inte kan bete sig, säger Peter Persson, vakthavande befäl hos polisen, klockan 02.30.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons