GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lööf: C kommer inte förhandla med V

Politik • Publicerad 30 maj 2021
Annie Lööf (C) utesluter budgetförhandlingar med Sverigedemokraterna och Sverigedemokraterna. Arkivbild.
Annie Lööf (C) utesluter budgetförhandlingar med Sverigedemokraterna och Sverigedemokraterna. Arkivbild.
Foto: Claudio Bresciani/TT

Centerpartiet kommer inte att budgetförhandla med vare sig Vänsterpartiet eller Sverigedemokraterna, säger partiledaren Annie Lööf i SVT:s Agenda :

– Vi kommer vilja söka samarbeten i den breda politiska mitten.

Lööf, som tidigare har sagt att partiet inte vill förhandla med något av det hon kallar för ytterkantspartierna, säger till kanalen att Centern "söker samarbete med såväl moderater som socialdemokrater".

– Vilken regering det blir efter nästa val beror på valresultatet och hur S och M ställer sig till ytterkanterna och det politiska innehållet vid förhandlingar, sade hon till TT redan i mitten av mars.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.