Annons
Nyheter

Man gripen efter grovt våldsbrott i Härnösand

Brott • Publicerad 10 maj 2020
Flera skadade, varav en har förts till sjukhus efter ett misstänkt mordförsök i Härnösand tidigt på söndagsmorgonen. Arkivbild.
Flera skadade, varav en har förts till sjukhus efter ett misstänkt mordförsök i Härnösand tidigt på söndagsmorgonen. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Flera personer har skadats och en man har förts till sjukhus efter ett misstänkt mordförsök i Härnösand tidigt på söndagsmorgonen. Brottet ska enligt polisen ha skett i en lägenhet.

En man greps misstänkt för brottet och anhölls senare av åklagare.

Annons

– Utredningen är i sin linda, vilken relation männen har till varandra det vet vi inte än, säger Anderz Olsson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i region Nord.

Polisen vill inte gå in på några fler detaljer. Under dagen genomförs förhör, teknisk undersökning av brottsplatsen och spårsäkring.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons