Annons
Nyheter

Man hittad död – försvann efter en simtur

Beddingestrand • Publicerad 4 augusti 2020
Räddningstjänst från flera orter arbetade i Beddingestrand tillsammans med Sjöräddningen under natten till torsdagen 23 juli.
Räddningstjänst från flera orter arbetade i Beddingestrand tillsammans med Sjöräddningen under natten till torsdagen 23 juli.Foto: Fredrik Rambris/Läsarbild

Den man som försvann vid Beddingestrand för snart två veckor sedan har nu hittats död, meddelar polisen på tisdagsmorgonen.

Det var på kvällen den 22 juli som mannen gick ner till stranden för en simtur. När han inte kom tillbaka drogs en stor sökinsats igång. Räddningstjänsten satte in dykare som sökte i mörkret fram till tvåtiden på natten.

Sökandet återupptogs dagen därpå med polishelikopter men utan resultat. Polisen hade då gett upp hoppet om att hitta mannen vid liv.

Den omkomne är i 30-årsåldern och hemmahörande i Trelleborgs kommun. Hans anhöriga har underrättats.

Här saknas innehåll

Mattias LundvallSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons