Annons
Nyheter

Man höggs ner på pub i Malmö – en gripen

Brott • Publicerad 13 mars 2021
Polis och avspärrningar utanför en pub och pizzeria på Bellevuegården i Malmö efter att en man huggits ned på lördagskvällen.
Polis och avspärrningar utanför en pub och pizzeria på Bellevuegården i Malmö efter att en man huggits ned på lördagskvällen.Foto: Johan Nilsson/TT

En man i 55-årsåldern har blivit huggen med ett vasst föremål på en pub i Malmö. Den misstänkte gärningsmannen, som är i 40-årsåldern, kunde snabbt gripas av pubgäster.

– Man håller fast gärningsmannen tills vi har hunnit dit, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson hos polisen i region Syd.

Annons

Den skadade mannen fördes med ambulans till sjukhus.

– Det vi kan säga är att det initialt inte ska vara livshotande, säger Lundqvist.

Larmet kom in 19.55 på lördagskvällen, bara en dryg halvtimme innan serveringsställena måste stänga. Puben har spärrats av för teknisk undersökning och polisen har hört gäster som blev vittnen till händelsen.

Brottsrubriceringen är försök till mord alternativt dråp.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons