Annons
Nyheter

Man skottskadad på frisörsalong

Brott • Publicerad 3 januari 2022
Området kring en frisörsalong på Hisingen i Göteborg spärrades av efter att en skottskadad person har hittats.
Området kring en frisörsalong på Hisingen i Göteborg spärrades av efter att en skottskadad person har hittats.Foto: Adam Ihse/TT

En man skottskadades i stadsdelen Kvillebäcken på Hisingen i Göteborg på måndagen.

Vid 15-tiden larmades polisen efter att vittnen hört något som lät som en skottlossning. En man i 30-årsåldern hittades då skottskadad inne i en frisörsalong och fördes till sjukhus. Hans tillstånd bedöms vara allvarligt men stabilt.

Annons

En man, troligtvis gärningsmannen, har setts lämna platsen. Enligt polisen hade han munskydd.

– Vi har uppgifter på att en person har lämnat platsen men vi kan inte säga något mer om den individen, säger polisens presstalesperson Stefan Gustafsson till TT.

Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord och minst två personer har hämtats till förhör. Ingen är gripen.

Platsen har spärrats av och en undersökning av lokalerna pågår. Polisen genomför även dörrknackning, kontrollerar kameror i området och förhör vittnen.

– Vi är mitt inne i insatsen och vi jobbar vidare, säger Stefan Gustafsson.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons