Annons
Nyheter

Häktad för mordförsök och anlagd brand

Brott • Publicerad 15 mars 2021
När räddningstjänsten kom fram till ett studentboende i Karlskrona i torsdags brann det med öppna lågor i en av lägenheterna. Arkivbild.
När räddningstjänsten kom fram till ett studentboende i Karlskrona i torsdags brann det med öppna lågor i en av lägenheterna. Arkivbild.Foto: Pontus Lundahl/TT

En man i 25-årsåldern har häktats som misstänkt för mordförsök och grov mordbrand efter en brand i ett studentboende i Karlskrona.

När räddningstjänsten kom fram till studentboendet efter ett larm i torsdags brann det med öppna lågor i en av lägenheterna, skriver Blekinge Läns Tidning. En person kunde ta sig ut på egen hand, en annan fick hjälp ut av brandmännen. Han fick föras till sjukhus och polis och åklagare misstänker att han varit utsatt för mordförsök.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons