Annons

Netflix avslöjar sin tio-i-topp

Tv • Publicerad 25 februari 2020
Ben Affleck och Anne Hathaway spelar huvudrollerna i "Det sista han ville", som ligger etta på Netflix tittartopp i Sverige. Pressbild.
Ben Affleck och Anne Hathaway spelar huvudrollerna i "Det sista han ville", som ligger etta på Netflix tittartopp i Sverige. Pressbild.Foto: Laura T Magruder/Netflix/AP

Användardata är inget som strömningstjänsten Netflix brukar skylta med. Men nu går det att se vad som är mest populärt på tjänsten, genom en ny topp-tio-lista som ska uppdateras varje dag. I ett blogginlägg berättar Netflix hur de testat formatet i Mexiko och Storbritannien de senaste sex månaderna och nu bestämt sig för att sprida det.

Nu finns listan även i Sverige och här tittas det allra mest på Joan Didion-filmatiseringen "Det sista han ville", en politisk thriller med Ben Affleck och Anne Hathaway i huvudrollerna. På andra plats ligger den mycket beroendeframkallande reality-såpan "Love is blind", där ett gäng unga par blir kära utan att få se varandra, för att sedan gifta sig. På tredje plats ligger tv-serien "Narcos; Mexico".

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons