Annons
Nyheter

Över 150 tidningar och tidskrifter på köpet med Kristianstadsbladet

Nordöstra Skåne • Publicerad 7 maj 2024 • Uppdaterad 10 maj 2024
Jörgen Svensson, chefredaktör Kristianstadsbladet och Norra Skåne.
Jörgen Svensson, chefredaktör Kristianstadsbladet och Norra Skåne.

Kristianstadsbladet är världsbäst på att beskriva det som händer i den här hörnan av Skåne, men vi måste erkänna att Dagens Nyheter har bättre koll på utvecklingen i Ukraina och att Sydsvenskan skriver mest initierat om Malmö FF.

Nu kan Kristianstadsbladets läsare ta del av Dagens Nyheter, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad och många andra tidningstitlar i sin prenumeration. Förutom den lokala journalistiken som Norra Skåne erbjuder finns nu kvalificerad journalistik om resten av Sverige och världen bara ett par klick bort. På köpet.

”Förutom den lokala journalistiken som Kristianstadsbladet erbjuder finns nu kvalificerad journalistik om resten av Sverige och världen bara ett par klick bort.”
Annons

Kristianstadsbladet ingår i Gota Media, som i sin tur är delägt av Bonnier News. Det är tack vare detta partnerskap som det här samarbetet blivit möjligt. I Bonnier News-koncernen, som är Nordens största, finns ett stort antal dagstidningar och tidskrifter och det är alla dessa som Kristianstadsbladets läsare nu kan ta del av digitalt. Sedan tidigare har det varit möjligt att som Kristianstadsbladet-prenumerant läsa Gota Medias olika titlar som exempelvis Barometern, Smålandsposten och Blekinge Läns Tidning.

I det nya större paketet ingår också rikstidningarna Dagens Nyheters och Expressens sajter. Dessutom ett drygt 50-tal lokaltidningar inom både Gota Media- och Bonnier News-koncernerna. I Skåne blir paketet extra attraktivt med, förutom de stora rikstidningarna DN och Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Skånska Dagbladet, Trelleborgs Allehanda och Ystads Allehanda.

För den som är inflyttad från andra delar av landet erbjuds nu möjligheten att hålla kontakten med sin hemort eller hembygd. I paketet finns lokaltidningar som Gefle Dagblad, Vestmanlands läns tidning, Jönköpings-Posten, Sundsvalls Tidning och Östersunds-Posten. Bara för att nämna några.

”“I Skåne blir paketet extra attraktivt med Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Skånska Dagbladet, Trelleborgs Allehanda och Ystads Allehanda.””

Förutom all kvalificerad nyhetsjournalistik erbjuder +Allt också tillgång till flera populära tidskrifter och magasin. Den motorintresserade kan läsa Teknikens Värld, den inredningsintresserade Sköna hem, den nyblivna föräldern Mama, den mat- och vin-intresserade Allt om mat och Allt om vin och den ekonomiskt sinnade Privata Affärer. Erbjudandet omfattar även 100 livsstilsmagasin i magasinsappen Arcy. Här finns bland annat titlar som Allt om Trädgård, Allt om resor, Illustrerad Vetenskap och Kamratposten. Totalt ingår nu över 150 olika titlar i +Allt-paketet.

För Kristianstadsbladets prenumeranter på tidningen och e-tidningen ingår +Allt utan extra kostnad. Paketet ingår även för alla med helgprenumeration. För dem som prenumererar digitalt för att läsa kristianstadsbladet.se går det att uppgradera för 50 kronor per månad för att få tillgång till +Allt-paketet.

På Kristianstadsbladet är vi stolta och glada över att kunna erbjuda så mycket nyheter och journalistik till våra läsare. Att ge mer journalistik till fler i samma prenumeration är bra både för er läsare och för oss.

Håll till godo!

Jörgen SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons