Annons
Trelleborg

Polisen söker vittnen till misstänkt våldtäkt

Polisen spärrade av en parkering vid Flockergatan under fredagens förmiddag, för att undersöka platsen efter att en våldtäkt anmälts.
Trelleborg • Publicerad 1 maj 2020
Parkeringen bakom Franckes bageri vid Flockergatan undersöktes under fredagsförmiddagen av polisens tekniker.
Parkeringen bakom Franckes bageri vid Flockergatan undersöktes under fredagsförmiddagen av polisens tekniker.Foto: Tomas Nyberg

Det handlar enligt polisen om ett misstänkt sexualbrott, som ska ha skett utomhus i centrala Trelleborg natten till fredagen. Polisen är än så länge knapphändiga med uppgifter kring händelsen.

Specialsökhund sökte av platsen under morgonen i hopp om att säkra eventuella spår. Den drabbade kvinnan skjutsades av polis till sjukhus för kontroll men uppges inte ha fått några allvarliga fysiska skador som kräver vård.

Polisen ber alla som kan ha sett någonting i området kring Flockergatan och Trelleborgs stortorg mellan midnatt och klockan 01, natten till fredagen, att kontakta dem på 114 14.

Parkeringen bakom Franckes bageri på Flockergatan var under fredagsmorgonen avspärrad i väntan på en teknisk undersökning av brottsplatsen.
Parkeringen bakom Franckes bageri på Flockergatan var under fredagsmorgonen avspärrad i väntan på en teknisk undersökning av brottsplatsen.Foto: Tomas Nyberg
Lars ThulinSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons