Annons
Nyheter

Polisen vill ha tips om skjutning

Brott • Publicerad 4 maj 2020
En person sköts på medborgarplatsen sent på söndagskvällen. Personen är inte livshotande skadad.
En person sköts på medborgarplatsen sent på söndagskvällen. Personen är inte livshotande skadad.Foto: Jonas Ekströmer/TT

På söndagskvällen skottskadades en man på en restaurang vid Medborgarplatsen i Stockholm. Mannen fördes till sjukhus med ambulans, men har inte livshotande skador.

Under natten till måndagen genomfördes en teknisk undersökning på platsen och avspärrningarna hävdes tidigt på måndagsmorgonen.

Annons

– Vi har också hållit ett stort antal förhör, det var en hel del folk i omlopp vid brottsplatsen under natten, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Polisen har även gått igenom övervakningsfilm och gjort ett stort antal husrannsakningar.

– I nuläget har vi ingen frihetsberövad för händelsen, men har man någon form av iakttagelse eller tips är det välkommet. Då kan man ringa polisen på 114 14, säger Anna Westberg.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons