Annons
Nyheter

Regeringens webbsajt åter i normalläge

Samhälle • Publicerad 8 mars 2022
Regeringskansliet Rosenbad. Statsministerns kansli, Stadsrådsberedningen och Justitiedepartementet. Arkivbild.
Regeringskansliet Rosenbad. Statsministerns kansli, Stadsrådsberedningen och Justitiedepartementet. Arkivbild.Foto: Bertil Ericson/TT

Regeringen.se ligger åter ute i normalläge efter att tidigare under tisdagen tillfälligt ha varit ersatt av en enklare webbsida.

"För närvarande kan det vara svårt att nå Regeringskansliets ordinarie webbplats. Den nås därför av en enklare version med kortfattad aktuell information och kontaktuppgifter", skrev regeringen på sin webbsajt och hänvisade till regeringskansliets Youtubekanal för den som vill se pressträffar.

Annons

– Vi har ett aktivt säkerhetsarbete som även inkluderar webbplatserna, men hur säkerhetsarbetet går till, vilka åtgärder vi vidtar eller vad störningar kan bero på går vi av säkerhetsskäl inte in på, säger Jenny Ryderstedt, presskommunikatör på Regeringskansliet

TT har varit och kontakt med Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) som i nuläget inte vill kommentera saken.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons