Annons
Nyheter

Spår säkrade vid tak där kvinnan hittades

Brott • Publicerad 6 maj 2022
Polisen tekniker på plats i Västra hamnen i Malmö efter att en kvinna hittats allvarligt skadad på ett hotelltak.
Polisen tekniker på plats i Västra hamnen i Malmö efter att en kvinna hittats allvarligt skadad på ett hotelltak.Foto: Johan Nilsson/TT

Den kvinna som hittades skadad på ett hotelltak i Västra Hamnen i Malmö under torsdagen vårdas fortfarande på sjukhus med allvarliga skador, uppger polisen för TT. I nuläget försöker polisen utreda vad som hänt – men ännu har inga misstänkta kunnat ringas in, säger polisens pressinformatör Calle Persson.

– Det finns en brottsmisstanke och det är mordförsök. De jobbar intensivt med att försöka ta reda på vad som hänt, säger han och fortsätter:

Annons

– Där är säkrat spår i hotellrummet och längs vägen till taket. Vi har även inhämtat övervakningsfilmer från hotellet.

Kvinnan, som är i 30-årsåldern, har ej kunnat förhöras ännu, men polisen har talat med ett femtontal vittnen och ska nu undersöka filmerna som hämtats in från platsen.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons