unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Tar du studenten 2021? Vi söker dig!

Inställda fester och distansundervisning. Det ser ut att bli ett annorlunda år för nästa års studenter. Går du i årskurs tre och vill berätta om hur situationen påverkar dig?
Studentbilder från 2020.
Studentbilder från 2020.
Foto: Tommy Svensson

Vi söker dig som går i årskurs 3 i kommunal eller privat gymnasieskola i nordöstra Skåne, och som skulle vilja berätta för oss och våra läsare hur coronapandemin påverkar dig och dina studier.

Vi skulle vilja ha din röst på vår sajt. Är du intresserad? Spela in en presentation där du berättar vad du heter, vilken skola du går på och väldigt kort vad du skulle vilja berätta om.

Mejla: maria.sallberg@kristianstadsbladet.se Är filen för stor för att mejla kan du använda en filöverföringstjänst som till exempel sprend.com.

Tipsa gärna någon du känner som ska ta studenten nästa år!

Upplägg: Vi hoppas hitta några studenter som återkommande (ungefär en gång i veckan) får publicera ett vlogginlägg på Kristianstadsbladet.se.