Annons

Tar du studenten 2021? Vi söker dig!

Inställda fester och distansundervisning. Det ser ut att bli ett annorlunda år för nästa års studenter. Går du i årskurs tre och vill berätta om hur situationen påverkar dig?
Nordöstra Skåne • Publicerad 23 november 2020 • Uppdaterad 17 december 2020
Studentbilder från 2020.
Studentbilder från 2020.Foto: Tommy Svensson

Vi söker dig som går i årskurs 3 i kommunal eller privat gymnasieskola i nordöstra Skåne, och som skulle vilja berätta för oss och våra läsare hur coronapandemin påverkar dig och dina studier.

Vi skulle vilja ha din röst på vår sajt. Är du intresserad? Spela in en presentation där du berättar vad du heter, vilken skola du går på och väldigt kort vad du skulle vilja berätta om.

Annons

Mejla: maria.sallberg@kristianstadsbladet.se Är filen för stor för att mejla kan du använda en filöverföringstjänst som till exempel sprend.com.

Tipsa gärna någon du känner som ska ta studenten nästa år!

Upplägg: Vi hoppas hitta några studenter som återkommande (ungefär en gång i veckan) får publicera ett vlogginlägg på Kristianstadsbladet.se.

Här saknas innehåll

Här saknas innehåll

Här saknas innehåll

Maria SällbergSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons