Annons
Nyheter

Tatuerare döms för våldtäkter mot kunder

Brott • Publicerad 4 november 2022
En tatuerare döms till fängelse för våldtäkter och övergrepp på kunder. Arkivbild.
En tatuerare döms till fängelse för våldtäkter och övergrepp på kunder. Arkivbild.Foto: Robin Haldert/TT

En tatuerare i Värmland döms till fängelse för flera fall av våldtäkter och sexuella övergrepp, rapporterar lokala medier.

Mannen anmäldes av fyra olika kvinnor för att ha tagit på deras kön och rakat deras könshår i samband med att han tatuerat dem. I sin dom konstaterar tingsrätten även att mannen i flera fall har utökat, ändrat eller flyttat en tatueringsdesign så att den hamnar i närheten av de målsägandes kön.

Annons

"Detta talar enligt tingsrättens bedömning för att det finns ett sexuellt motiv för hans agerande", står det i domen enligt Nya Wermlands-tidningen.

Mannen döms för två fall av våldtäkt och fem fall av sexuellt ofredande. Påföljden blir fyra år och sex månaders fängelse. Han ska även betala sammanlagt 460 500 kronor i skadestånd till de målsägande.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons