Annons
Nyheter

Tre anhållna för mord vid kyrkogård

Brott • Publicerad 6 maj 2020
Två män har anhållits på sannolika skäl misstänkta för mord på en medelålders man söder om Göteborg. En kvinna är dessutom anhållen misstänkt för grovt skyddande av brottsling. Arkivbild.
Två män har anhållits på sannolika skäl misstänkta för mord på en medelålders man söder om Göteborg. En kvinna är dessutom anhållen misstänkt för grovt skyddande av brottsling. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Två män har anhållits på sannolika skäl misstänkta för mord på en medelålders man söder om Göteborg. En kvinna är dessutom anhållen misstänkt för grovt skyddande av brottsling.

– Under utredningen har man kommit fram till att de här personerna är misstänkta, säger kammaråklagare Maria Thorell till Göteborgs-Posten ,

Den medelålders mannen hittades död i anslutning till en kyrkogård i Billdal den 30 april. Kroppen låg helt öppet på vägen utanför kyrkogården. Den döde uppges vara är en man i 50-årsåldern, hemmahörande i västra Göteborg.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons