Annons
Nyheter

Två allvarligt skadade efter krock med A-traktor

Två pojkar och en flicka är förda till sjukhus med ambulans efter en olycka med en personbil och en A-traktor i Hässleholm. Två av dem är allvarligt skadade, enligt räddningstjänsten.
Olycka • Publicerad 3 januari 2023
Två pojkar och en flicka har förts till sjukhus efter en krock mellan en A-traktor och en personbil på riksväg 21 i Tyringe i Hässleholms kommun.
Två pojkar och en flicka har förts till sjukhus efter en krock mellan en A-traktor och en personbil på riksväg 21 i Tyringe i Hässleholms kommun.Foto: Johan Nilsson/TT

Det var vid 20-tiden på tisdagskvällen som en personbil körde in i sidan av en A-traktor i en fyrvägskorsning strax utanför Hässleholm.

– En person satt fastklämd i A-traktorn. Vi tog loss den personen och bistod ambulans med vård av de här personerna, säger Anders Pålsson, inre befäl på räddningstjänsten.

Annons

De tre som skadades satt i A-traktorn. Alla tre är yngre än 18 år, enligt polisen.

Föraren av personbilen är oskadd. Ingen ytterligare person var inblandad, enligt räddningstjänst och polis.

Det är oklart vad som har orsakat olyckan. Varken polis eller räddningstjänst kan uttala sig om väglaget.

– Det är en trafikolycka med personskada så det kommer att utredas. Än så länge finns ingen misstanke om brott, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson på polisen.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons