Annons
Nyheter

Två häktade för mordförsök i Helsingborg

Brott • Publicerad 11 mars 2021
Fem personer fick föras till sjukhus efter ett större bråk i Helsingborg i början av februari. Arkivbild.
Fem personer fick föras till sjukhus efter ett större bråk i Helsingborg i början av februari. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Två män har häktats som misstänkta för mordförsök i samband med ett större bråk i Helsingborg i början av februari, rapporterar SVT Nyheter Helsingborg. Fem personer fick föras till sjukhus efter bråket vid en föreningslokal. Enligt åklagaren var ett stort antal personer på plats, varav polisen har namnen på ett 20-tal.

– Det som har blivit tydligt för oss är att det två grupperingar som rör sig på platsen men det är fortfarande inte klarlagt vad det är som utspelar sig, säger åklagare Linda Jeppsson Linderström till tv-stationen.

Tidigare har två andra män suttit häktade som misstänkta för mordförsök. De är nu släppta eftersom de inte bedöms kunna påverka utredningen, men är fortsatt misstänkta.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons