Annons

Bil voltade och körde in i träd – ingen kvar på olycksplatsen

En bil voltade och körde in i ett träd strax utanför Osby. Men ingen person var kvar i bilen när räddningsstyrkan kom dit.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Osby • Publicerad 12 september 2020 • Uppdaterad 13 september 2020

Larmet om trafikolyckan kom klockan 21.40 på lördagskvällen. En bil hade voltat på väg 15 mellan Osby och Visseltofta.

– Det är en bil som har voltat och som låg på sidan med taket intryckt mot ett träd, säger polisens presstalesperson, Rickard Lundqvist.

Annons

Men när räddningsstyrkan – ambulans, räddningstjänst och polisen, kom till platsen fanns det ingen person kvar i bilen. Vid 23-tiden höll polisen fortfarande på att söka i området.

– Vi jobbar med att spåra med hund. Det kan vara någon som är så pass skadad att den behöver hjälp, men det är också ett brott att lämna en olycksplatsen och då behöver vi veta vad som kan ligga bakom, säger Rickard Lundqvist.

Klockan 01.45 uppger man att ingen person ännu hade hittats. En anmälan skrivs om smitning från trafikolycka.

Marcus HaraldssonSkicka e-post
Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons