Annons

Brobypoliser använde lasern i Osby

Östra Göinge • Publicerad 14 januari 2004

OSBY. Polisen i Osby och Broby fortsätter att samarbeta i syfte att stävja brottsligheten på vägarna i kommunerna, helt i linje med invånarnas önskemål enligt den nyligen genomförda medborgarundersökningen. I förra veckan syntes både Osby- och Brobypoliser i Knislingetrakten, i går fanns styrkorna på plats i Osby kommun, där även trafikpolisen befann sig.

21 fortkörare bötfälldes under dagen. En man miste sitt körkort då han körde i 119 kilometer i timmen på 70-sträckan i Sibbarp, likaså en kvinna som framförde sin bil i 84 kilometer i timmen utanför Örkenedskolan i Lönsboda.

175 personer fick blåsa i polisens alkometrar, men inte en enda rattfylla rapporterades. Det gjorde däremot fyra personer som inte använde bilbälten, en person som framförde ett oskattat fordon och föraren av en bil med körförbud.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons