Annons

Filmer rullar hos Skånetrafiken – ska locka besökare till Skånes gröna hjärta

Skånes Gröna hjärta rullar just nu i hela Skåne. Östra Göinges platsutvecklingsprojekt har resulterat i 14 filmer med tre stora besöksmål som dragare.
Östra Göinge • Publicerad 12 maj 2022
Wanås, väster om Knislinge, är en av turistmagneterna.
Wanås, väster om Knislinge, är en av turistmagneterna.Foto: Per Pixel Petersson

Den som åker med någon av Skånetrafikens bussar eller tåg den här veckan kommer under färden att få se filmsekvenser från Skånes Gröna hjärta i tv-monitorn.

Det är resultatet av ett samarbete mellan Östra Göinge kommun och tre stora turistmagneter (Immelns kanotcenter, Wanås konst och Tydingesjöns camping). De olika filmerna kommer att rulla under vecka 19, 23, 34 samt 37.

Annons

Totalt har varje turistdragare spelat in fem filmer med en efterföljande pärla, det vill säga något mindre besöksmål. Totalt ska filmerna rulla vid 14 olika tillfällen under de fyra veckorna, vid olika valda tillfällen i rusningstrafik.

Östra Göinge kommun har också lagt upp en film på sin Facebooksida och kommer även att lägga ut filmer under ”Upptäck Östra Göinge” på sin hemsida.

Projektet har gjorts med stöd av Leader och RUTH.

Marie-Louise LindellSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons