Annons

Föreläsning om miljö och klimat

På onsdagen den 15 april blir det föreläsning om klimat- och miljöfrågor. På grund av coronaviruset hålls föreläsningen via nätet i stället för i biblioteket.
”Vi vill värna föreläsaren, deltagare och deras anhöriga”, skriver arrangörerna i ett pressmeddelande.
Osby • Publicerad 14 april 2020
Abigail Sykes.
Abigail Sykes.Foto: Emil Assarsson

Det är Omställningsbyrån, ABF Norra Skåne och Osby kultur och fritid som håller i föreläsningen, som pågår 18.00-19.30.

– Är du nyfiken på klimat- och miljöfrågor och hur du kan göra skillnad? Det finns massor av spännande och hoppfulla böcker som ger inspiration och nya perspektiv! säger föreläsaren Abigail Sykes.

Annons

Abigail Sykes är journalist, lärare och översättare med fokus på omställningen till ett samhälle i ekologisk balans. Denna kväll guidar hon bland sina favoritböcker på området.

Följande frågeställningar är sådana som kan komma upp: Varför har vi klimatförändringar? Vad ska vi göra nu? Åt vilket håll ska vi gå?

– Det blir första gången vi håller en föreläsning via nätet. Spännande! Så stanna hemma och lyssna på journalisten Abigail Sykes i Malmö, kommenterar Akiko Frid från Omställningsbyrån, som samordnar föreläsningen i Osby.

Föreläsningen hittar du via denna länk.

Böcker om omställning kring miljö och klimat.
Böcker om omställning kring miljö och klimat.Foto: Omställningsbyrån

Här saknas innehåll

Här saknas innehåll

Carl-Johan LiljedahlSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons