Annons

Grannar tycker till om inomhusgolf

När kommunen och grannarna fått möjligheten att säga sitt om en inomhusgolfbana och konferensanläggning ska Rhino i Knislinge ta ställning till om planerna ska förverkligas.
Östra Göinge • Publicerad 11 juli 2008
Fastigheten i Knislinge som Rhino vill göra om till konferensanläggning. Bild: Lasse Ottosson
Fastigheten i Knislinge som Rhino vill göra om till konferensanläggning. Bild: Lasse OttossonFoto: 

Miljö- och byggnämnden har redan ställt sig positiv till att ändra detaljplanen från småindustri och bostad till konferenslokal med övernattning och inomhusgolfbana för träning och utbildning. Berörda grannar har ytterligare några dagar på sig att tycka till om planerna.

En granne skriver i en synpunkt till kommunen att de ställer sig negativa till att husvagnar för övernattande gäster placeras intill tomtgränsen. I stället vill de att vagnarna parkeras söder om vägen mellan fastigheterna.

Annons

Kenneth Hedman som är vd på Rhino tycker att dialogen mellan grannarna och företaget varit god.

– Det är precis så här jag uppfattat det i diskussionerna med grannarna, som jag upplever som positiva till våra planer.

Grannarna påpekar dessutom i skrivelsen att det är viktigt att servitutet på vägen mellan fastigheterna ska gälla för båda parterna. Kenneth Hedman är av samma uppfattning.

Rhino kommer senare i sommar att ta ställning till om företaget ska satsa på anläggningen som skulle bli Östra Göinges första inomhusgolfbana.

Maria Sällberg
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons