Annons

Informationsträff för skola – för de som är 60 eller äldre

Den 17 januari blir det informationsmöte inför vårens Senior sport school.
Broby • Publicerad 12 januari 2023
Kulturhuset i Broby.
Kulturhuset i Broby.Foto: Carl-Johan Liljedahl

Informationsmötet hålls på Kulturhuset i Broby, med start 09.30. På mötet kommer man berätta mer om Senior sport school och det tas även in anmälningar.

Vad är då Senior sport school? Jo, det pågår under tolv veckor och deltagarna träffas två gånger i veckan. Träffarna är oftast på förmiddagar, 09.30–11.30, och på tisdagar blir det föreläsning/tematräff och på torsdagar någon typ av fysisk aktivitet.

Annons

Det kan röra sig om Senior power styrketräning, tematräffar med fokus på hälsa, laga hälsosam mat och få utbildning i hjärt- och lungräddning. Man får också prova på olika idrotter och ta del av intressanta föreläsningar.

Det kostar 300 kronor att vara med i Senior sport school och man måste vara bosatt i Östra Göinge kommun. Träffarna riktar sig till folk som är 60+. Skolan är ett samarbete mellan Östra Göinge kommun, RF-Sisu Skåne samt Region Skåne.

Mer information finns på hemsidan seniorsportschool.se.

Carl-Johan LiljedahlSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons