Annons

Lördag med toner i parken

Ett rutinerat och glatt gäng bjuder på uppträde i Broby hembygdspark i helgen. Klockan 18 på lördag och söndag är det dags för Toner i Parken och Tobias Gladh utlovar trevlig underhållning.
Östra Göinge • Publicerad 15 juli 2008

- Det blir en musikalisk blandning som bygger på en enkel och humoristisk historia. Det blir allt i från den senaste schlagern till Sven-Ingvars.

Utöver Tobias Gladh medverkar frun Linda, Dennis Wennberg, Susanne Lundkvist och Magnus Haraldsson.

Annons

Erfarna revyartister som bland annat synts i Goingerevyn och Lustteatern. Gruppen kommer att komponeras av Magnus son Jonathan Haraldsson som är gitarrist.

- Det blir både engelska och svenska låtar. Själva historien handlar om några väldigt speciella karaktärer som ska ut på dansbana. Några av dem har inte varit ute och dansat på väldigt länge och det kommer att bli kul, säger Tobias.

Toner i Parken började som ett förslag från Anders Bengtsson på cafeterian i Broby hembygdspark. I veckan kommer gänget repetera en sista gång inför helgen.

- Sedan är det bara att hoppas på fint väder och en stor och glad publik, säger Tobias Gladh.

Jens Oscarsson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons