Annons

Svensson vill stanna på badet

Det är första sommaren Sven B Svensson från Tydingesjöns camping har haft hand om serveringen och tagit emot inträdet vid Trollabadet i Glimåkra. Han är nöjd när han summerar säsongen.
Östra Göinge • Publicerad 20 augusti 2009

– Jag har ingen exakt statistik men vad jag vet är det den bästa säsongen på länge och jag skulle gärna vilja fortsätta nästa år. Får jag det har jag en idé om att ordna barnkalas där uppe. Ordna med tält och hänga upp ballonger. Det är populärt nuförtiden.

Först i vår tar kommunen ställning till vem som ska hålla i Trollabadet sommaren 2010. Hur det än blir har Sven B Svensson redan hunnit framföra en del synpunkter till kommunen inför nästa år.

Annons

– Det måste ordnas bättre parkering och bli bättre vad gäller informationsbiten så badet blir mer känt bland folk, säger han.

Badet skulle egentligen stängts för året förra veckan men den goda väderprognosen gjorde att han beslöt att ha öppet en vecka till. På lördag är det avslutningsfest med musikunderhållning.

Åsa Borglin 044-18 55 22asa.borglin@kristianstadsbladet.se
Åsa Borglin
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons