Annons

Telia fortsätter med fiber i tätorten

Telia kommer att fortsätta fiberutbyggnaden i Broby i början av december. Det berättar Östra Göinge kommun på sin hemsida.
Broby • Publicerad 5 november 2021

Ett erbjudande för den som vill ansluta sig till fiber kommer att skickas ut per brev till boende i Broby tätort under de närmaste veckorna. Erbjudandet gäller fram till och med den 15 januari 2022.

”Alla som har möjlighet rekommenderas att ansluta sig för en stabil och långsiktig bredbandsuppkoppling”, står det på kommunens hemsida.

Annons

– Det här är ett efterlängtat besked för många och det är bra att fibern nu återigen börjar byggas ut i våra byar. Det är därför viktigt att du som bor eller verkar i Broby tar chansen att ansluta dig. Från kommunens håll kommer vi fortsätta att påverka för vidare fiberutbyggnad i Östra Göinge, säger Daniel Jönsson Lyckestam (M), kommunstyrelsens vice ordförande, i en kommentar.

Daniel Jönsson Lyckestam (M).
Daniel Jönsson Lyckestam (M).Foto: Mikael Persson
Carl-Johan LiljedahlSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons