Annons

Upphandling når högsta betyget: ”Mycket stolt över medarbetarna”

Inköpscentralen för Östra Göinge, Osby, Hörby, Höör och Bromölla får för sjätte året i rad höga betyg för sin upphandlingsverksamhet.
Östra Göinge/Osby • Publicerad 6 mars 2021
Daniel Oredsson, upphandlingschef.
Daniel Oredsson, upphandlingschef.Foto: Lasse Ottosson

Det framgår av resultatet från en enkätundersökning som nyligen genomförts bland samtliga leverantörer som lämnat anbud under 2020. På en femgradig skala får kommunerna i genomsnitt 4,35 i betyg, vilket är det högsta betyget sedan mätningarna började.

För ett år sedan var snittbetyget 4,23.

Annons

– Vi är stolta över att de leverantörer som deltar i våra upphandlingar är positiva till hur vi genomför dem. Ett proffsigt bemötande och en bra dialog är viktigt för att kommunen ska vara en attraktiv affärspartner, säger Patric Åberg (M), kommunstyrelsens ordförande i Östra Göinge, i en kommentar till kommunens webbsajt.

– Trots ett mycket annorlunda år och utökning av inköpscentralens verksamhet till fem kommuner och 13 bolag kan vi fortsätta genomföra upphandlingar som anbudsgivarna är nöjda med. Jag är mycket stolt över medarbetarna, säger Daniel Oredsson, upphandlingschef.

Carl-Johan LiljedahlSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons