Annons

Villaägare vaknade av inbrottstjuv

Östra Göinge • Publicerad 11 januari 2004

KNISLINGE.Villaägare i Knislinge vaknade strax efter midnatt av ljud från köket. En okänd person hade tagit sig in i huset, men försvann utan något byte när husets invånare upptäckte inbrottet.

Strax före midnatt på fredagen ringde någon på dörren i villan, men när dörren öppnades fanns ingen där. Ungefär en timme senare vaknade familjen av ljudet från köksluckor som öppnas och stängs. De gick ner i köket, träffade på en okänd person som de frågade "vad gör du här". Personen försvann då från platsen utan att ha stulit någonting. Familjen anmälde händelsen på lördagsmorgonen och när polisen kom dit såg man att dörren var uppbruten. En granne meddelade att någon ringt på även hos honom under natten.

Annons

–Men han har hund så det har väl skrämt iväg förövaren, säger vakthavande befäl Göran Wigemo vid polisen i Kristianstad.

Eva Emmelin

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons